DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bartın °C
Bartın
°C
°C
°C
°C
°C

Ulus’ta 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı: Halk Eğitim Merkezi 23 Nisan Gösterilerine Damga Vurdu.

Ulus’ta 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı: Halk Eğitim Merkezi 23 Nisan Gösterilerine Damga Vurdu.
A+
A-

Bartın’ın Ulus ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu kutlamalarla gerçekleşti. Ulus Hasan Dede Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

Etkinlikte birçok okuldan öğrenci gösterilerini sergiledi. Ulus Halk Eğitim Müdürü Bülent Ok ve Usta Öğretici Sinem Bal önderliğinde Ulus Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı kültürel gösteriler ise büyük beğeni topladı. Ulus ilçesinin ve ilin kültürünü yansıtan oyunlar, izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği bu anlamlı etkinlik, geçmişteki halk oyunlarının ve geleneklerin gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıyor. Halk Eğitim Merkezi, kültürel mirasın yaşatılması konusundaki özverili çalışmalarıyla takdir topluyor.

Etkinliğin Katılımcıları Memnun Kaldı:

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği bu anlamlı programdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kültürel mirasın yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması konusundaki hassasiyet için Halk Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkür ettiler.

Etkinliğin Önemi:

Ulus Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği, kültürel mirasın korunması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıyor. Bu tür etkinlikler sayesinde milli değerlerimiz ve geleneklerimiz yaşatılıyor ve gelecek nesillere aktarılıyor.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.